top of page
_DSC1388_edited.jpg

Vrouwenrituelen

“A woman is the full circle.
Within her is the power to create, nurture and transform.”


― Diane Mariechild

Een vrouwencirkel is een eeuwenoud ritueel, universeel en een van de oudste vormen van sociale interactie. Een cirkel is een plek waar we onszelf op de voorgrond mogen zetten. Een plek waar we onze ervaringen en gevoelens, onze vragen en twijfels, maar ook onze wijsheid en talenten, onze passies, inzichten en ideeën mogen delen. Een plek waar we mogen thuiskomen.


Het is bijzonder krachtig wanneer vrouwen samenkomen om elkaar te ondersteunen tijdens hun reis, We genezen, we worden gevoed, we voelen ons getroost en begrepen. Bovendien vergroot je de kracht van je intenties en je creëert een web van ondersteuning voor vrouwen om hun weg weer te vinden.


Wees welkom.

Contact
Vrouwenrituelen: Diensten
_DSC9034_edited.jpg

Troostceremonies

Van tastbaar liefhebben naar vormeloos koesteren

Wanneer je iemand dierbaar verliest, is het verdriet groot. Het lijkt alsof je perplex staat tegenover zo'n breuklijn in het leven. Afscheid nemen, samen met je naasten, helpt om deze ingrijpende gebeurtenis het hoofd te bieden. Met een afscheidsceremonie kan je het verdriet in stukjes knippen. Stap per stap, gaandeweg, krijgt het verlies een plaats in je leven.

_DSC8957_edited.jpg

Levensrituelen

Betekenis geven aan een belangrijke wending. Van een carrièreswitch tot een verhuis.

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

Vrouwenrituelen: Diensten
bottom of page