_DSC4651_edited_edited.jpg

Uitvaartceremonies

Afscheid nemen is meestal ver weg en ineens heel dichtbij.
Je bent in rouw en heel wat zaken moeten plots geregeld worden. 

Wanneer het lastig is om een begrafenis uit te werken, kan ik als ceremonievormgever de viering inhoudelijk vormgeven. Samen zoeken we naar passende handelingen en symbolen en naar troostende woorden.

Want ook dat laatste stukje van de weg van de overledene, mag op een waardige en betekenisvolle manier ingevuld worden.

Weet je niet goed hoe hieraan beginnen of heb je de energie hier niet voor? Bel me voor een vrijblijvend gesprek. Ook buiten de kantooruren ben ik bereikbaar. 

Is de uitvaart al een tijdje achter de rug en heb je nog behoefte aan een extra afsluitende ceremonie? Een herdenkingsceremonie, afscheidswandeling of ander passend ritueel wordt op maat voor je uitgewerkt. Zodat het verdriet verder een plaats mag krijgen. 

Bekijk en download de brochure 'liefdevol afscheid nemen'
 

"Bedankt, Liesbeth, om ons bij te staan, om ons actief mee te helpen. Voor je wijze in inspirerende woorden, voor je expertise. Je warme en betrokken aanpak. Voor je diepgaande en respectvolle omgang. Om ons passend te helpen omgaan met verlies en verdriet."

Isabelle, Opcura Opwijk

 
_DSC8957_edited.jpg

Huwelijksceremonies

Betekenis geven aan een belangrijke wending. Van een carrièreswitch tot een verhuis.

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

_DSC1388_edited.jpg

Growth & Blessing ceremonies

“A woman is the full circle.
Within her is the power to create, nurture and transform.”
― Diane Mariechild

Een vrouwencirkel is een eeuwenoud ritueel, universeel en een van de oudste vormen van sociale interactie. Een cirkel is een plek waar we onszelf op de voorgrond mogen zetten. Een plek waar we onze ervaringen en gevoelens, onze vragen en twijfels, maar ook onze wijsheid en talenten, onze passies, inzichten en ideeën mogen delen. Een plek waar we mogen thuiskomen.