top of page
_DSC4619.jpg

Ceremonies

Afscheid | Huwelijk | Growth & Blessing

Zowel blije als verdrietige momenten vragen om gevierd en geleefd te worden. Ceremonies helpen ons op dat moment diep te verbinden met de kracht en de schoonheid van het leven. 
Met veel liefde creëer ik een unieke ceremonie voor een belangrijk moment in jouw leven.

Ceremonies: Welkom
_DSC4453.jpg

Bij afscheid

Uitvaarten en herdenkingsmomenten

Bij een overlijden is het verdriet groot en komt er tegelijk veel op je af. Ik maak en begeleid voor jou een authentieke uitvaartceremonie om met warmte en waardigheid afscheid te nemen.

Heb je achteraf behoefte aan een herdenkingsceremonie of een koesterwandeling in intieme kring? Ook hier maak ik graag voor jou een verbindende ceremonie. Zodat het verlies verder een plaats mag krijgen in je leven.

Image by Beatriz Pérez Moya

Huwelijksceremonies

"Who, being loved, is poor?" 
- Oscar Wilde

Ga je trouwen en zoek je iemand die jullie liefdesverhaal omtovert tot een trouwceremonie met een vleugje alchemie? 

Als storyteller reis ik graag met jullie mee tot op de dag van de trouwceremonie. Ik geef volle ruimte aan jullie levensverhaal met als apotheose: een authentieke en vreugdevolle trouwceremonie op maat. 

_DSC1388_edited.jpg

Growth & Blessing

Vier jouw groei en jouw weg

Je hebt iets te vieren dat niet in één hokje past. Je hebt een belangrijke groei doorgemaakt. Je maakt een wending in je leven. Of je betreedt een nieuwe levensfase. Vier het verhaal achter vb. een carrièreswitch, een verhuis, ... Een belangrijk stuk van je weg dat mag gevierd en gezien worden in een unieke Growth & Blessing ceremonie. Een moment waar jouw ervaringen, inzichten en levenskracht mogen samenvallen. Dit kan één op één of met mensen die je dierbaar zijn.

Ceremonies: Diensten

Ceremonies die ik al begeleidde

_DSC8985.jpg
roxane.jpg
_DSC1029.jpg
129719138_153169003225270_46086185895794562_n.jpg
OPWIJK-Herdenking-1-scaled.jpg
IMG_9663.JPG
_DSC4962.jpg

Uitvaart voor Karine

Afscheid

Ceremonies: Projecten
bottom of page